Se ny 3D LCAD95 modellering

Hele WWW
Kun landmaal.dk


26. jan. 2003
Copyright ©
LCAD Team

12. feb. 2000

Hul igennem

Landmaal serveren her er helt ny og er taget i drift som et mindre forsøg af LCAD Team.

Herunder kommer mere forklaring der vedrører de muligheder man har på dette site som besøgende eller som landmåler, der har interesse i at vide mere.

Vores formål her på Landmaal er at yde lidt service for landmålere og deres brugere og desuden skal vores landmaal.dk adresse virke som link og springbræt for alt vedr. landmåling, for så vidt vi kan finde de link der skal bruges.

Under Find din landmåler skal man kunne finde enhver praktiserende landmåler i Danmark ved indtastning i et søgefelt. Det vil tage nogen tid at få alle med, men når det kniber er der gode muligheder for at finde landmåleren på www.plf.dk. Man skal yderlige kunne bruge at indtaste adresser direkte i en browser som i eksemplet www.landmaal.dk/lg98 eller www.landmaal.dk/ikast hvor alle større byer vil blive indlagt hurtigst muligt.

Transformation online er et tanke projekt og lidt længere ud i fremtiden. Her skal enhver kunne få transformeret koordinater mellem 2 systemer, f.eks. System 34, UTM og Geografisk m.v direkte på Internettet, blot ved indtaste koordinater og vælge Transformation. Det lader til der er lidt problemer med at kunne afvikle den kode der skal til, men der kan nok findes en løsning på dette.

Der er mulighed for at Landmålere kan komme på et Web motel som sponsorer hos Landmaal. Prisen er 200,- årligt for lidt fysisk plads på serveren, hvor der er plads til at man kan have sine egne sider liggende. Der er også mulighed for at få udviklet de Web sider man skal bruge for at komme igang, mod et mindre gebyr på 400,- hvor der er afsat et par arbejdstimer til formålet. Landmåleren bestemmer og rådgiver udviklingen af disse Web sider, og skal gerne fremskaffe tekst og billeder til formålet. D.v.s. Landmåleren der har travlt, her har en mulighed for at komme på Internettet for 600,- ved minimalt arbejde og samtidigt blive noteret under Sponsorer for Landmaal.

P.t.. bruger Landmaal lidt lånt plads på en tele.dk server, men snarest muligt flytter sitet Landmaal til egne lokaler.

Det var alt for nu - God fornøjelse på LANDMAAL sitet.

LCAD Team.