Se ny 3D LCAD95 modellering

Hele WWW
Kun landmaal.dk


26. jan. 2003
Copyright ©
LCAD Team

English / engelsk

Historie for Landmaal Sitet.

[an error occurred while processing this directive]

9. nov. 2001. Endnu en ny menu i venstre side, denne gang tekst, nok lidt mere professionel med et CSS stylesheet og noget mørkeblå i det. Det direkte SMS besked system på forsiden har været ude af drift i længere tid, men skulle nu fungere igen.

30. aug. 2001. Indlagt general søgning nederst i venstre side, via et Google link. Man kan vælge mellem at søge hele Internettet (WWW) eller kun på Landmaal sitet.

24. aug. 2001. Ny mulighed, p.t. på Landmaal Startside, for direkte øjeblikkelig kontakt til Ulrik Hansen, LCAD Team. Man indtaster sin besked indtil 130 tegn, indtaster afsender og trykker 'Send'. Modtages øjeblikkeligt via SMS på en mobil og hvis tilstede, svares indenfor få minutter. Er mest aktuel for brugere af LCAD. Om kort tid kan også bruges sms@landmaal.dk, så man også kan sende en mail direkte til mobilen.

6. aug. 2001. Nyt design på Landmaal sitet - alle sider via SSI Server Side Include. Der bruges nu ikke længere et rammevindue i toppen og menuen er lavet via grafiske knapper i venstre side. /LCAD sitet er pyntet lidt op med lidt 3D grafik på alle sider, men der mangler omfattende opsplitning af sitet i diverse sider.

13. feb. 2001. Under Landmaal WAP delen er nu indlagt søgning af Ejerlav og Postdistrikter i hele Danmark. Under Ejerlav indtaster man en del af ejerlavskoden eller ejerlavsbetegnelsen og der kommer en liste med de pågældende. Under Postdistrikter indtaster man en del af postnummeret eller postdistriktet og i København kan desuden bruges Gadenavne.

7. feb. 2001. Under Transformation Online er der lagt 2 nye transformationer ind mellem S45B System 45 Bornholm og UTM zone 32 Datum ED50. De forrige transformationer, til i stedet UTM zone 33, er flyttet til bunden af listen med transformationer. De nye polynomier er fra 1998 KMS, hvor de forrige til zone 33 vist er fra 1994 KMS, og disse er testet til at give nogle få mm forskel i forhold til de nyere polynomier.

- Der ligger nu 8 stk transformationer klar under Landmaal.dk WAP trans delen. Disse kan klare transformationer mellem UTM32 ED50 og System 34 / 45, men snarest kommer der sikkert flere til. Vi hører meget gerne til test fra brugere med en WAP telefon.

10. dec. 2000. Landmaal sitet er udvidet med en WAP del under www.landmaal.dk/index.wml, hvor man i nærmeste fremtid kan vælge mellem:
Find landmåler.
Transformtion Online.
Sand Nord / Azimuth.

1. nov. 2000. Bruger nu SSI (Server Side Include) for de fleste filer og dermed filendelse SHTML. Bl.a. sidemenuen og Copyright bruger SSI, der gør vedligeholdelse meget nemmere. Sitets historie her kan nu altid findes frem ved at taste på datoen under Copyright i bunden af vinduerne.

- Der er startet op med nogle CGI test under www.landmaal.dk/cgi-bin og det skulle der meget gerne komme noget mere ud af.

25. okt. 2000. Udvidet de fleste steder til at gøre Landmaal sitet dobbeltsprogligt: Engelsk og Dansk. Vel ikke 1 procent på Internettet forstår dansk og Landmaal besøgstallene er stigende fra udlandet, så noget måtte der gøres. Man skifter nemt at klikke på det amerikanske eller danske flag, der vil findes i øverste højre hjørne af de sproglige sider. Kom meget gerne med rettelser til teksten eller andre forslag.

- Der er også ført flere billeder ind på lcad, lemvig og ikast sitet i den seneste tid.

1. sep. 2000. Rettet i Tic-Tac-Toe. Den har faktisk aldrig virket korrekt på Internettet fandt vi frem til. Nu er både grafik og lyd rigtigt med.

12. aug. 2000. Reduceret nogle ting væk på sitet og flyttet andre. Historie vises nu på denne side for sig selv og Arbejdssøgning og Landmaal Webmotel udgår p.g.a. manglende interesse.

28. maj 2000. Ny Sand nord beregning i UTM, System 34 / 45, Kp2000 og DKS.

26. maj 2000. Mange nye Kp2000, Geo - UTM, DKS og System34 / 45 transformationer og adskillelse af nogle sider.

25. maj 2000. Gjort cursoren mere nøjagtigt på DK kortet, rettet nogle placeringer, lidt småfejl og fået lagt aarhus4 og holbaek2 rigtigt ind og aalborg6 blev til aalborg1.

23. maj 2000. Blokeret af besøg på sitet fra morgenstunden p.g.a. udsendt E-mail. Rettet i Java moduler da egne firma WEB adresser ikke var kommet med.

- I modulet Find Landmåler er lavet om, så alle emner vises efter indtastning og søgning. Tast fx Haderslev og ENTER og alle Landinspektører i Haderslev vises straks, uden man først skal bruge tasten 'Alle'.

- Udvidet pladsen til visning af tekst i DK start modulet, plus lidt andre rettelser.

- Reduceret drastisk størrelsen af LANDMAAL 'roteringen' foroven på Landmaal sitet. Gør load og opstart af sitet meget hurtigere. Java modulerne kan tage lidt tid at starte op i browserne på ældre computere, men download af disse er ret hurtig, hvis man ikke prøver på et tidspunkt med stor Internet belastning.

- Husk vi er et simpelt privat site, der blot tilbyder en smule service og bruger nogle link til eksisterende sites. Vi kunne have valgt blot at medtage nogle udvalgte firmaer, men valgte at vise så mange som muligt, hvilket kan genere lidt i byer, hvor der findes flere firmaer.

7. apr. 2000. Denne site er netop startet som et forsøg på at yde lidt service indenfor alt vedr. landmåling. Man bevæger sig nemt rundt på sitet ved valg i topmenuen eller ved valg af et punkt i sidemenuen. Dags dato er vi flyttet til eget Webhotel (hos Netsite) og har derved nogle ekstra muligheder og fordele, som vi vil forsøge at udnytte på bedste vis. Kom meget gerne med forslag og bemærkninger til sitet i øvrigt. Når vi i LCAD Team får lidt bedre tid, vil Landmaal sitet blive udbygget og meget omfattende.

12. feb. 2000. WWW.LANDMAAL.DK sitet er oprettet med nogle småting.